Coaching & Workshops

Joost creëert inmiddels al bijna vijftien jaar workshops. Van het opzetten van creatieve-, educatieve- en talentontwikkelingstrajecten met jongeren op scholen en in buurthuizen, tot het verzorgen van prikkelende en vermakelijke workshop voor bedrijven en instellingen. Van basisschoolleerlingen, middelbare scholieren, naschoolse opvang, bredescholen tot jongeren en (jong-)volwassenen op ROC’s, HBO’s of in buurthuizen en creatieve centra. Altijd staat het wonder en de rijkdom van het verhaal en de taal centraal.
Momenteel werkt Joost als educatief programmamaker bij Nowhere in Amsterdam en is hij betrokken als coach en artistiek begeleider bij Poetry Circle. Daarnaast is hij atelierleider van WOLK, een talentontwikkelingstraject van Talenthub Brabant.

Opdrachtgevers zijn o.a. De Schrijverscentrale, ROC A’dam PACT+, ROCmn Creative College, Fontys Rockacademie, DOX (Utrecht), Huis van Gedichten, Kunstbende, Likeminds, Studio West, SEP Amsterdam, De Nieuwe Liefde, De Coöperatie Utrecht en NHL Stenden Hogeschool academische PABO.

IMG_7448.jpg

Foto door Imane Farahi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s